Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Σταυρος Μαρτινιδης 12/12

 Την πάτησε, λόγω Απειρίας ο Άφθαρτος. Αντί να το ξεκόψει από την αρχή, ότι δεν θέλει την στήριξη κανενός, άρχισε τις μετεκλογικές συνεννοήσεις, πριν ακόμα ολοκληρωθεί ο α’ γύρος. Και αντί να διορθώσει το λάθος του μετά τον α’ γύρο, αφού πήρε άνετα την πρώτη θέση!, έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στην στήριξη του Λοβέρδου! "Τσίμπησε" στο δόλωμα που του έριξαν οι "νταβατζήδες", για να τον έχουν και αυτόν υποχείριο. Την ίδια στιγμή το σύστημα που προσπάθησε να επιβάλει τον Λοβέρδο ως πρόεδρο του ΚινΑλ, επιδόθηκε σε έναν μαραθώνιο χτυπημάτων, για να εκβιάσει τον Γαπ, ώστε να μην κατέβει στον β’ γύρο. Στην συνέχεια ακούσαμε και για νοθεία (https://www.newsbreak.gr/.../ekloges-kinal-kataggellei.../).

Τελικά προκάλεσαν ζημιά στον Άφθαρτο & Άβουλο Ανδρουλάκη.
Κάποιος άλλος στη θέση του δεν θα είχε καμία ανάγκη συνηγόρου ειδικά από υπόδικους εκδότες, καναλάρχες.. κλπ, αφού υποτίθεται ως "άφθαρτος νέος" δεν είχε τίποτα να φοβηθεί άν έκανε το αυτονόητο, δηλαδή μία απλή δήλωση ότι δεν δέχεται στήριξη από κανέναν, διότι πραγματικά εκφράζει την Ανανέωση και όχι την τοξικότητα.
Έτσι θα έβγαινε πανηγυρικά στον β’ γύρο χωρίς να χρωστάει σε κανέναν. Αντ αυτού έκανε κι άλλη γκάφα με την πρόσκληση (απ το Mega) στον πνευματικό του πατέρα και στα άλλα ορφανά του αρχιερέα..
Τώρα με την στήριξη Λοβέρδου, "εκσυγχρονιστικών" ορφανών και μιντιακού συστήματος που συμβολίζουν το σκοτεινό παρελθόν, αν αύριο ο άφθαρτος καταγράψει μία νίκη αυτή θα γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από το συστήματα τύπου Novartis και λοιπών... και ο Γαπ "αναβαπτίζεται" από εκλεκτός της διαπλοκής σε θύμα της, κυνηγημένος από τη διαφθορά και τα μεγάλα συμφέροντα, σε βαθμό που ο δρόμος του ανοίγει διάπλατα ώστε να αποχωρήσει εκ νέου από το ΚίνΑλ, για να χαράξει το δικό του δρόμο (https://www.newsbreak.gr/.../o-loverdos-katestrepse-ton.../). Άσχετα αν σε άλλη χώρα ο οικονομικός δολοφόνος που άνοιξε την πόρτα των μνημονίων, θα είχε εξαφανιστεί από την πολιτική σκηνή και από τη χώρα.
Το αθώο το παιδί, το άβγαλτο, την πάτησε. Ο Άφθαρτος ηττήθηκε πριν καν κερδίσει. Ο Βενιζέλος έπαιζε σε διπλό ταμπλό. Με το κακό παιδί Λοβέρδο και το καλό παιδί Ανδρουλάκη.
Με Ανδρουλάκη πρόεδρο στο κιναλ θα δούμε Διαμαντοπούλου ενεργή, και δεν αποκλείεται και Βενιζέλο πρόεδρο δημοκρατίας. Λοβέρδο, Κωνσταντινόπουλο κλπ υπουργούς... Ή αλλιώς Βενιζέλο αρχηγό του νέου ΠΑΣΟΚ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου