Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

αληθευει;

 Ωτακουστής της Σακελλαροπούλου, στο Μέγαρο Μαξίμου!

Η παρέμβαση της Σακελλαροπούλου για την δολοφονία της κοπέλας στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, δεν ήταν καθόλου τυχαία. Ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον Κυριάκο, παρότι ειδικά η συγκεκριμένη υπόθεση θα έπρεπε να την κάνει να σιωπά. Ο φρουρός βλέπετε (που δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει την κοπέλα), έχει μία περίεργη «σύνδεση» με την ίδια την πρόεδρο. Ήταν αυτός που σφράγιζε πλαστά και παράνομα τα διαβατήρια ενός αλλοδαπού, ο οποίος τελικά ελληνοποιήθηκε από την πρόεδρο. Έτσι, ο φρουρός ενώ είχε προφυλακιστεί και ήταν να αποταχθεί, βρέθηκε ξαφνικά στους Αγίους Αναργύρους, να κοιτάει την κοπέλα που τη σφάζουν.
Στο θέμα μας τώρα. Η Σακελλαροπούλου έκανε την συγκεκριμένη παρέμβαση, προκειμένου να αρχίσει να «ενοχλεί» τον Κυριάκο, ο οποίος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ανανέωση της θητείας της.
Δεν το έκανε καθόλου τυχαία. Πριν από λίγες ημέρες, υπήρξε σύσκεψη στο Μαξίμου για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς πάνω από 60 βουλευτές έχουν διαμηνύσει στον Μητσοτάκη ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν την Σακελλαροπούλου πάλι για πρόεδρο της Δημοκρατίας. Άρχισαν μάλιστα να πέφτουν ονόματα στο τραπέζι!
Η σύσκεψη ήταν άκρως απόρρητη. Φαίνεται όμως ότι κάποιος μετέφερε το μήνυμα στην πρόεδρο με αποτέλεσμα η τελευταία να ρίχνει τροχιοδεικτικές στον Κυριάκο.
Στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού πάντως με διαβεβαίωνε πως είναι αδύνατον η διαρροή να έγινε από τον πυρήνα του πρωθυπουργικού γραφείου. Αντίθετα, ένας υπουργός από τα παλιά ο οποίος εμφανίστηκε πάλι στο Μαξίμου λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τις παραιτήσεις υπουργών, είναι ο πλέον ύποπτος, καθότι ήταν κι αυτός που επέβαλε την Σακελλαροπούλου στον Κυριάκο το 2019…

Όλες οι αντιδράσεις:
88

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου