Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Γλαυκη Δραχμουλιδου (FB)

 Όταν αποδέχεσαι οτι είναι "κλιματική αλλαγή" και "θεομηνία" και φόρο θα σου βάλουν και υποχρεωτική ασφάλιση θα σου βάλουν και τούμπες θα σε βάλουν να κάνεις.

Την ίδια στιγμή που αυτοί κλέβουν ασύστολα το δημόσιο χρήμα, το δικό σου δηλαδή, εγκληματούν παραμελώντας τα έργα, τρώνε τα κονδύλια πουλάνε τη χώρα στους "τρυφερούς" τους "φίλους" και "συμμάχους¨μας. 430.000.000 ευρώ χρωστάει η ΝΔ στις τράπεζες. Αλήθεια, γιατί δεν πάνε αυτά για τη Θεσσαλία; Γιατί οι τράπεζες δεν εκπλειστηριάζουν μερικά από τα δεκάδες ακίνητα που πολλοί ΠΘ και Υπουργοί και βουλευτές τους κατέχουν;

********************************************

Μήνυση σε δήμαρχο αλλά και προπηλακισμοί δημάρχου αλλά και Περιφερειάρχη το πιθανότερο είναι σχεδιασμένες από τη ΝΔ για εκτόνωση. Τι σχέση έχουν οι δήμαρχοι των πόλεων και χωριών με τα αρδευτικά έργα και τα φράγματα; Αυτά είναι αρμοδιότητα των Υπ, Υποδομών, Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και η αντιμετώπιση την ώρα της πλημμύρας του Υπ Πολιτικής Προστασίας. Για να μείνει στο απυρόβλητο η κυβέρνηση που έχει την μεγαλύτερη ποινική ευθύνη αφού τα αρμόδια υπουργεία πέταξαν στα σκουπίδια τις μελέτες και τα σχέδια αντιπλημμυρικής προστασίας.

***************************************

Δέκα μήνες πριν από το δυστύχημα στα Τέμπη, πληροφοριοδότης κατέθεσε στην ευρωπαϊκή εισαγγελία στην Αθήνα στοιχεία για τη σύμβαση 717.
Οι προειδοποιήσεις του αποδείχθηκαν προφητικές.
Υπάλληλος με τριώροφο στην Κηφισιά
Ανάμεσα σε όσα τον Μάιο του 2022 επεσήμανε ο ανώνυμος πληροφοριοδότης στους Ευρωπαίους εντεταλμένους εισαγγελείς ήταν και η ανάγκη να ερευνηθεί η οικονομική κατάσταση αυτών που διαχειρίστηκαν τη σύμβαση 717.
«Ο … με μισθό 1.600 ευρώ και χωρίς άλλη εργασία πέραν της ΕΡΓΟΣΕ διαθέτει τριώροφο σπίτι στην Κηφισιά, δύο σκάφη, εξοχικό.
Ο … διαθέτει οκταώροφο στον Πειραιά, αγόρασε σπίτι στο Π. Ψυχικό και σκάφος…».
Οι 26 ύποπτοι, εκ των οποίων 17 στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ και οι υπόλοιποι υπάλληλοι της κοινοπραξίας, έχουν κληθεί να παράσχουν έγγραφες εξηγήσεις στους Ευρωπαίους εισαγγελείς την 1η Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της εν εξελίξει προκαταρκτικής εξέτασης.
Εκτιμάται πάντως ότι αρκετοί απ’ αυτούς θα ζητήσουν νέα διορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου