Κυριακή 15 Μαΐου 2016

απο το υπαρκτο Ελλαδισταν


Μητσοτακης:-η Κυβερνηση είναι το προβλημα

Σχολιο:-και μονο γι`αυτό το ανιστορητο σοφισμα εισαι δυο φορές πιο επικινδυνος από την οποια Κυβερνηση


 Βαρουφακης :-ο Σόυμπλε είναι ένα ανικανο ανθρωπακι…και αστοιχειωτος στα Οικονομικα…

Σχολιο:-γιατί τοση κακομοιριά;


 Βαρουφακης:-όταν ειμασταν σε τετατετ με Σόυμπλε/Ντραγκι τούς απειλουσα με το Grexit

Σχολιο:- (μού θυμιζει επιδειξία που ανοιγοκλεινει το παλτο του κι από κατω γυμνος και μάς δειχνει το Grexit του) τα γεγονοτα απεδειξαν προ πολλου ότι αυτοι στ`αρχ&*&ιδια τους το Grexit 


Από το ποθεν εσχες της Φωφης: δεκαδες ακινητα στο ονομα της…

Σχολιο:-καλα αυτοι που είναι από πλουσιες οικογενειες ανανταμπαπανταμ(Τσακαλωτος,Παγκαλος,Μπακογιαννη κλπ),εσυ ομως πόθεν; 


Βασιλης Λεβεντης:-επικοινωνησα με την Σοσιαλιστικη Διεθνη για να τους βολιδοσκοπησω αν μπορω να γινω μελος(και αρχικα μού εστειλαν τον Παπανδρεου,που απεφυγα να τον συναντησω)

Σχολιο:-πολυ καλα εκανες για τον Παπανδρεου,όμως οι ιδεες που εχεις για την χωρα(και σωστα κάνεις και μαχεσαι γι`αυτές) είναι από πολιτικοοικονομικη σκοπια καθαρα φιλελευθερες...... λιγη αυτογνωσια δεν βλαπτει:τί γυρευει η Φιλελευθερη αλεπου στο Σοσιαλιστικο κοτετσι; 

επισης,τί γυρευει ενας αξιοπρεπης ανθρωπος στο γλοιωδοχυδαιο σοου του Κωστοπουλου;


Σημιτης(χθες,λαβρος κατα της "δηθεν" Αριστερας): «Αριστερή πολιτική είναι η γλώσσα της αλήθειας και η πολιτική που εξηγεί, επισημαίνει τις δυσκολίες, έχει το θάρρος να δυσαρεστήσει….προτιμώ να είμαστε δυσάρεστοι, παρά ψεύτες»

.Σχολιο:-ρε ναμηνπωτιποτα,επι 8 χρονια πρωθυπουργος και ο υπαριθμον δυο του Κομματος σου(λεγε με Ακη)να κανει σημεια και τερατα,να`χει βουιξει ολη η Ελλαδα κι εσυ,ταχα, δεν πηρες πρεφα; και ουτε ένα συγνωμη δεν ειπες μεχρι σημερα…κρατα τουλαχιστον χαμηλοτατο προφιλ! «δεν δικαιουσαι να ομιλεις»

(Παρεπιπτοντως, την περιβοητη φραση του Κουτσογιωργα,την χρησιμοποιησε προσφατα και η εκπροσωπος της Κυβερνησης Ολγα Γ.,κατά της ΝΔ…η Ιστορια επαναλαμβανεται;
 


14/5/16Την έντονη αντίδραση της Ελλάδας προκάλεσε η δημοσίευση πληροφοριών σε τουρκικές εφημερίδες για διενέργεια στη Σαμψούντα συνεδρίου με τον τίτλο «Η τουρκική ταυτότητα των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης», όπου, μεταξύ άλλων, ομιλία απηύθυνε και ο ψευδομουφτής, Αχμέτ Μέτε.Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του υπουργείο Εξωτερικών, κ. Ευστράτιος Ευθυμίου, κάνει λόγο για «εμπρηστικές πρωτοβουλίες και δηλώσεις που αποσκοπούν στο να δημιουργήσουν κλίμα αναστάτωσης και αβεβαιότητας προφανώς δεν βοηθούν κανέναν, ούτε βεβαίως το ακροατήριο στο οποίο απευθύνονται».«Η Ελλάδα ακολουθεί πολιτική ισοπολιτείας και ισονομίας για όλους τους Έλληνες πολίτες ανεξαρτήτως θρησκεύματος, εξασφαλίζοντάς τους ευημερία, αξιοπρέπεια και σεβασμό όλων των δικαιωμάτων τους», αναφέρει ακόμη ο κ. Ευθυμίου και προσθέτει:«Απόδειξη τούτου είναι ότι η μουσουλμανική μειονότητα που διαβιεί στην Θράκη, απολαμβάνει πλήρως όλα τα δικαιώματά της και αναπτύσσεται απρόσκοπτα. Η Ελληνική κυβέρνηση με σεβασμό στις επιμέρους ιδιαιτερότητες των μουσουλμάνων πολιτών της προβαίνει σε στοχευμένες δράσεις, ώστε να είναι όλοι σε θέση να επωφελούνται των ευκαιριών που προσφέρει η Ελληνική Δημοκρατία εντός της Ευρωπαϊκής Ενωσης».

σχολιο:οι δικες μου πληροφοριες λενε ότι οι Ελληνες τουρκοφωνοι και οι Ελληνες Πομακοι της Θρακης,λογω αντικειμενικων συνθηκων, είναι πολύ δυσκολο να τελειωσουν το σχολειο στα Ελληνικα....οσοι θελουν να σπουδασουν συνηθως πηγαινουν στην Τουρκια,με οικονομικη υποστηριξη από το τουρκικο Κρατος και την υποχρεωση όταν τελειωσουν να ΜΗΝ μεινουν στην Τουρκια ,αλλά να γυρισουν στηυν Ελλαδα…τι κανει νιαουνιαου στα κεραμιδια;



 Και ενα ενδιαφερον αρθροΤο «πόθεν έσχες» του πρωθυπουργού(Π.Μανδραβελης   Καθημ  24/5)

http://www.kathimerini.gr/859774/opinion/epikairothta/politikh/to-po8en-esxes-toy-prw8ypoyrgoy


    Θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε τους ισχυρισμούς του κ. Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με το σπίτι που έχει στους Αμπελοκήπους. Δυστυχώς δεν μπορούμε. Το «πόθεν έσχες» του 2012, αυτό που θα επιβεβαίωνε ή θα διέψευδε ότι το ακίνητο προέρχεται από γονική παροχή, αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό. Ουδείς, πολιτικός, πολίτης ή δημοσιογράφος, μπορεί να ανατρέξει στην προηγούμενη περιουσιακή κατάσταση του πρωθυπουργού για να κρίνει και να συγκρίνει. Επιπλέον, ουδείς μπορεί να κάνει σωστό ρεπορτάζ και ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να το παρουσιάσει ως τεκμήριο της αθωότητάς του.
Το πρόβλημα ξεκινά από την πολιτική απάτη που διέπραξε το 2011 ο κ. Φίλιππος Πετσάλνικος. Στο πάνδημο αίτημα (συν την υπόσχεση του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου) για ηλεκτρονική δημοσιοποίηση των «πόθεν έσχες», ο πρώην πρόεδρος της Βουλής απάντησε με τον γνωστό πολιτικάντικο τρόπο: επέτρεψε –με χίλια βάσανα– τη δημοσιοποίηση, αλλά μόνο για ένα μήνα. Κατόπιν οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης εξαφανίζονται χωρίς να μπορεί κάποιος να τις αντιγράψει για να συγκρίνει. Ετσι κάθε χρόνο αποκτάμε –με καθυστέρηση τριετίας– ένα ενσταντανέ της περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών η οποία είναι σαν μαγική εικόνα: εκεί που τη βλέπεις εξαφανίζεται. Κι άντε μετά να βρει το δίκιο του ο κ. Τσίπρας ή οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός.
Δυστυχώς την πολιτική απάτη Πετσάλνικου συνέχισαν –ή έστω δεν φρόντισαν να θεραπεύσουν– και επόμενοι πρόεδροι της Βουλής, οι κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Νίκος Βούτσης. Ετσι κάθε χρόνο ζούμε το πανηγυράκι των «πλούσιων και φτωχών της Βουλής», με πολλά αφιερώματα και υπαινιγμούς στα ΜΜΕ, χωρίς να μπορούμε να ξέρουμε αν οι πλούσιοι της πολιτικής έγιναν πλουσιότεροι μετά την εκλογή τους. Μόνο η «τιμή του πολιτικού κόσμου» έγινε φτωχότερη.
Στα ζητήματα πολιτικής ευθύνης δεν ισχύει το τεκμήριο αθωότητας, αλλά –αντιθέτως με τα ποινικά αδικήματα– υπάρχει το τεκμήριο πολιτικής ενοχής. Συνεπώς ο πρωθυπουργός πρέπει να θεωρείται «ένοχος» για τα ακίνητά του, μέχρις αποδείξεως του εναντίου. Και η απόδειξη αυτή δεν μπορεί να προέλθει παρά από την τροποποίηση της πολιτικής απάτης Πετσάλνικου. Πρέπει ο κ. Νίκος Βούτσης να επιτρέψει τη δημοσιοποίηση όλων των «πόθεν έσχες» του παρελθόντος στην ίδια βάση δεδομένων της Βουλής. Ετσι μόνο θα μπορούν οι πολίτες να βλέπουν και να συγκρίνουν τις αλλαγές στην περιουσιακή κατάσταση των εκλεκτών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου