Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Δεσποινα Σπανούδη

 Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος που δεν το έχει εμπεδώσει ακόμη, για το γεγονός ότι τα σκευάσματα της Novartis κυκλοφορούσαν για εμάς, τους απογόνους του Περικλέους και του Σοφοκλή, ως και πέντε φορές ακριβότερα απο τι στην υπόλοιπη Ευρώπη, φταίνε η Τουλουπάκη, ο Βαξεβάνης και η Παπαδάκου.

Για να μην ξεχνιόμαστε, ζούμε στη χώρα των αρίστων, όπου δολοφονήθηκαν και οι δέκα μάρτυρες του NOOR1 με το μεγαλύτερο φορτίο ναρκωτικών ever και όσοι δικαστικοί ασχολήθηκαν παραιτήθηκαν ή άλλαξαν χώρα.
Στη χώρα που δολοφονήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Καραιβάζ που έψαχνε σχέσεις της μαφίας με την Αστυνομία και κανείς δεν ασχολείται, ενώ π.χ. τους δολοφόνους του Άλκη τους έπιασαν μέσα σε δύο μέρες.
Στη χώρα που το αυτοκίνητο της Ντόρας Μπακογιάννη σκότωσε το Μάρτη έξω από τη Βουλή ένα 23χρονο, αστυνομικοί έδιωχναν τους μάρτυρες, κανείς δεν συνελήφθει, τους πήρε 6 μήνες να ασκηθεί δίωξη για πλημμέλημα στον οδηγό και πάλι δε μάθαμε τίποτε.
Στη χώρα που η καθηγήτρια που έπιασε το γιο Σαμαρά να αντιγράφει, απολύθηκε και πέθανε, ενώ ο γιός Σαμαρά πλασάρεται ως φέρελπις πολιτικός.
Στη χώρα που οι πρόσφυγες σπρώχνονται βίαια στη θάλασσα, σε φουσκωμένα ποτάμια, σε χιόνια και πεθαίνουν χωρίς κανείς να δώσει λογαριασμό.
Αριστεία στην διαφθορά, την συγκάλυψη και την εξόντωση των ενοχλητικών.
Ευτυχώς, που έχουμε τόσο καταπληκτική ποιότητα ζωής και ξεχνιόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου