Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

ο Θεος να μάς φυλαει!

Γενικος Γραμματεας της Κυβερνησης !!!!!!!!!

Συνομιλούσα με τους Χρυσαυγίτες για το καλό της παράταξης και της χώρας, ισχυρίστηκε ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο οποίος δεν απέκλεισε μάλιστα η ΧΑ να έχει κι άλλες ηχογραφημένες συνομιλίες. «Δεν θυμάμαι τι έχω πει για τον πρωθυπουργό... Θυμάμαι μετά από έξι μήνες τι έχω πει;» σημείωσε. «Έπρεπε να τους λεω κάποια πράγματα από αυτά που ήθελαν να ακούσουν για να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους», είπε χαρακτηριστικά……………………….


Πρωτοφανείς εξηγήσεις έδωσε σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης Μπαλτάκος προσπαθώντας να απαλλάξει τον πρωθυπουργό από κάθε ευθύνη και να δώσει στον εαυτό του ένα ρόλο ιδεολογικού καθοδηγητή της παράταξης της ΝΔ.
Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου στο Real FM είπε μεταξύ άλλων:
Συναντήσεις έγιναν πριν τη δολοφονία Φύσσα. Η συγκεκριμένη έγινε μετά τη δολοφονία Φύσσα, αλλά πριν τα Χριστούγεννα όταν και έγιναν οι μεγάλες συναντήσεις.
Κάποιος έπρεπε να είχε επαφή για το καλό της χώρας με αυτούς τους ανθρώπους. 500.000 Έλληνες που τους ψήφισαν δεν είναι Ναζί. Κανένας δεν είναι Ναζί. ότι έκανα εξυπηρετούσε ένα σκοπό. Έπρεπε να γνωρίζουμε σκέψεις, στρατηγικές και κινήσεις. Το γραφείο μου τυχαία ήταν δίπλα από το δικό τους. Τους έλεγα ότι ήθελαν για να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους. Η σχέση μας με τον Αντώνη Σαμαρά είναι σφυρηλατημένη μέσα στον χρόνο. Και οι 2 είμαστε δαυλοί αναμμένοι μέσα στον χρόνο για το καλό της πατρίδας. Η ΝΔ είναι παράταξη ευθύνης και μπορεί να κρατήσει τη συνοχή στη χώρα. Η ΝΔ κινδυνεύει να χάσει τη δεξιά της πτέρυγα και αν αυτό συμβεί θα βγει εκτός φάσματος και προωτοκαθεδρίας. Πάντα υπερασπιζόμουν την ορθοδοξία και τους ενστόλους. Αυτό το ξέρουν όλοι. 

  • Η ΝΔ είναι κεντροδεξιό κόμμα που έχει χάσει το δεξιό της κομμάτι και αυτό είναι κακό για την παράταξη και τη χώρα
  • Ο πρωθυπουργός ήξερε ότι έπρεπε να απεγκλωβίσουμε τους χιλιάδες ψηφοφόρους της ΝΔ που ψήφιζαν Χρυσή Αυγή
  • Εγώ ήμουν επιφορτισμένος, με πλειάδα ενεργειών, προς τη ΧΑ, προς την Εκκλησία και αλλού να απεγκλωβίσω αυτούς τους ψηφοφόρους
  • Ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε, δεν υπήρχε λόγος να ξέρει ότι συναντώ βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Αυτό ήταν μία λεπτομέρεια
  • Οι συναντήσεις μου με βουλευτές και στελέχη της ΧΑ γίνονταν πριν και ίσως μετά τη δολοφονία Φύσσα
  • Η συνάντηση με τον Ηλία Κασιδιάρη έγινε τον Οκτώβριο του 2013
  • Επρεπε να γνωρίζω για να καταλάβω πως σκέφτεται ο Κασιδιάρης. Που το πάει και τι θέλει.
    Από τις συναντήσεις μου μαζί τους έμαθα πράγματα πολιτικής σημασίας που δεν μπορώ να αποκαλύψω
  • Εχω πει δημόσια ότι οι διώξεις εναντίον πολιτικού κόμματος είναι πολιτικό λάθος. Σε μία χώρα που έχει μάθει τους κλέφτες και τους αμαρτωλούς αυτό δεν είναι σωστό. Μην τους διώκουμε, μην απαγορεύετε τα συσσίτια, αφήσετε τους στην αφάνεια, μην τους προβάλλετε. Δεν είναι Δανία. Τους κάνετε ήρωες. Αυτά τα έλεγα και στον πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου