Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

απο Ελενη Παπαδοπουλου

 Έχουμε συγκλονιστεί πραγματικά από τις αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια στην Κιβωτό, όπου, άκουσον άκουσον, έβαζαν τα παιδιά λέει να μαζεύουν ελιές και να κάνουν αγροτικές εργασίες και να κάνουν δουλειές λέει στη δομή, αντί να τα έχουν αραχτα με το καινούριο iphone να ακούνε τραπ και άλλα όμορφα και να παρλαρουν με διάφορα καλόπαιδα.

Άσε που τα έβαζαν και τιμωρία όταν έκλεβαν ή μπαφιολιαζαν ή έκαναν σαν παλαβά. Στο μεταξύ σοκ προκαλούν οι καταγγελίες των γονέων, από τους οποίους ο εισαγγελέας πήρε τα παιδιά και τα έδωσε στην Κιβωτό, ότι το περιβάλλον όπου μεγάλωναν δεν ήταν καλό. Σε αντίθεση με το σπίτι τους, όπου το περιβάλλον ήταν εξαίσιο. Άσχετα αν ο εισαγγελέας είχε άλλη γνώμη και για το περιβάλλον και για τον γονιό που έκρινε ακατάλληλο.
Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα τι γινόταν στην Κιβωτό. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι διαβάζουμε τόσες βλακείες, ενώ φαίνεται ότι πραγματικά τραβάνε την υπόθεση από τα μαλλιά προκειμένου να μας πείσουν ότι οι δομές ήταν ένα κολαστήριο, ο πατήρ ένας φρικτός τύπος, η Πρεσβυτέρα ένα τέρας και η Κιβωτός μια απάτη. Της οποίας απάτης μάζεψαν το χρήμα, που προήλθε από εξαπάτηση καλών κ αγαθών ανθρώπων, αλλά δεν θα το επιστρέψουν. Θα το κρατήσουν. Μάλιστα.
Ελπίζω τώρα που άλλαξε η διοίκηση το πρωινό στα παιδιά να σερβίρεται στο κρεβάτι τουλάχιστον. Για να μην έχουμε τίποτα καταγγελίες ότι έπρεπε να σηκωθούν για να φάνε, γιατί δεν θα αντέξω και άλλη κακοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου