Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Αλεξανδρος Βαρδας

 Κυβέρνηση που παρακολουθεί κ ελέγχει τους πάντες κ τα πάντα για να μπορουν να κάνουν μπίζνες εκ του ασφαλους τα στελέχη της και οι συγγενείς τους .

Μπίζνες που φτωχοποιουν το λαό ,οδηγούν τη χώρα σε βαθιά ύφεση,το χρέος της στα ουράνια ,τον πλούτο της και τη περιουσία της να υποθηκεύονται η να παραχωρούνται σε εξευτελιστικές τιμές σε ντόπια κ ξένα αρπακτικά.
Μια κυβέρνηση που ασχολείται μόνο με παρακολουθήσεις πολιτικών κ δημοσιογράφων που ερευνούν υποθέσεις που την ενοχοποιούν . Μια κυβέρνηση που ασχολείται με αισχρή πολιτική προπαγάνδα ,με έλεγχο της ενημέρωσης,με συκοφαντίες κατά των αντιπάλων ,με μπίζνες κ με απάτες .
Μια κυβέρνηση που όλη η ανθρωπότητα την στηλιτεύει αμείλικτα για αντιδημοκρατικές μεθοδους για φιμωση κ δωροδοκία των μέσων ενημέρωσης κ του τύπου. Η Ευρώπη παγώνει τα κονδύλια στήριξης γιατί γνωρίζει πως θα εξαφανιστούν με μαγικό τρόπο από την κυβέρνηση του Γιούρι Γκέλερ* .
Μια κυβέρνηση που όταν δεν ασχολείται με μπίζνες κ διαπλοκή ,προσπαθεί να ξεγελάσει το λαό κ να δικαιολογηθει με ασυνάρτητα κ γελοία επιχειρήματα, με ανυπόστατες συγκρίσεις, με δήθεν αγαθές προθέσεις ,με υποσχέσεις κ με ψέματα.
Τόσο ανήθικη κ καταστροφική κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να υπάρξει ποτέ σε χώρα με κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα .
Αν συνέβαινε αυτό ,τότε θα ήταν αποτέλεσμα όχι πολιτικής παράταξης ,αλλά εγκληματικής οργάνωσης.
* Οι αφελείς δεξιοι κ κυρίως οι άρρωστοι πιστεύουν τις σελίδες των απατεώνων υποστηρικτών της κυβέρνησης ,ότι η Γερμανία δεν θέλει τον Μητσοτάκη γιατί δεν υπακούει να δώσει τα 75 δις του πακέτου στήριξης σε γερμανικές ανεμογεννήτριες,ενώ αυτός θέλει να τα δώσει σε Έλληνες επενδυτές.
Τοσο μαλακες είναι η τόσο άτολμοι κ ντροπιασμένοι που δεν βλέπουν η δεν παραδέχονται την αλήθεια ;
Η Ευρώπη φοβάται πως η κυβέρνηση θα μοιραστεί τα 75 δις € με 10 "Έλληνες" αεριτζηδες κ όλοι μαζί θα γελάνε με τους μαλακες Ευρωπαίους κ τον ηλίθιο ελληνικό λαό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου