Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Στην Ελλαδα εχουμε αξιους πωλητικούς…

ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ...
Ο κ. Καρατζαφέρης απέφυγε χθες οποιαδήποτε νέο σχόλιο για το δημοσίευμα που ανέφερε ότι μαζί με τον γιο του είχαν δύο offshore εταιρείες (Catalina International Ltd και Homeric TCI) οι οποίες έλαβαν από μεσάζοντα εμβάσματα ύψους 1.650.000 ευρώ για να κλείσει η συμφωνία των ελικοπτέρων Super Puma (επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου(!). Από την έρευνα της Δικαιοσύνης προκύπτει, επίσης, ότι οι εν λόγω δύο εταιρείες με έδρες τα νησιά Τερκς και Κάικος της Καραϊβικής έχουν ιδρυθεί το 1992 και το 1983 και κατά το δημοσίευμα δεν έχουν δηλωθεί στα «πόθεν έσχες» του κ. Καρατζαφέρη, γεγονός που από μόνον του τον βαρύνει, δεδομένου ότι ο νόμος απαγορεύει στους πολιτικούς και στους συγγενείς τους οιαδήποτε σχέση με παράκτιες(!). Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ήδη γίνεται αναλυτικός έλεγχος των «πόθεν έσχες» του κ. Καρατζαφέρη από ορκωτούς λογιστές, ύστερα από σχετική εντολή της Δικαιοσύνης στην επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής και επίσης είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί το σχετικό πόρισμα.


σκιτσα





ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ , ΚΟΖΑΝΗ
...για τους συμμετέχοντες στο νυχτέρι θα υπάρχουν ειδικές τιμές ξενοδοχείων. Επίσης στα εργαστήρια αφήγησης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης(!).

μεγαλη αυτη η αρρωστια:ολοι μαζευουν βεβαιωσεις για ολα...στο τελος,θα δινουν βεβαιωσεις και στα ουρητηρια οτι κατουρησαμε...



και δυο  συντομα ανεκδοτα:

Δημοσιος διαλογος.


Το ηθος της εξουσιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου