Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

απο την πολιτικη ζωη της χωρας




Τα κακα νεα



1.η γαλλικη κυβερνηση δινει στον Υπουργο Οικονομικων λιστα με πιθανους μεγαλοφοροφυγαδες(2.κατά πασα πιθανοτητα με ανταλλαγμα εκ μερους της Ελλαδας)…3.ο Υπουργος κραταει την λιστα κρυφη, 4.αφου προηγουμενως μπει και αφαιρεσει τα ονοματα των καταθετων εξαδελφων του…όταν η λαδιά βγαινει στη φόρα 5.αρνειται τα παντα

δικαζεται (υποθετω για όλα αυτά)

και οι δικαστες λενε
-προτερος εντιμος βιος
-δεν το εκανε για οικονομικο οφελος,αλλά για να προστατευσει την πολιτικη του εικονα
-(επειδη το ΣΔΟΕ αργει και ακομη δεν εχει καταλογισει προστιμα φοροαπατης στου συγγενεις του)δεν υπαρχει «απιστια»(=ζημια για το Δημοσιο)
-δεν προκειται για κακουργημα,είναι ένα ευτελες πλημελλημα

Αρα,
Πηγαινε,παιδι μου,και για τρια χρονια μην κανεις κατι επιληψιμο, γιατι τοτε θα σε βαλουμε φυλακη ένα χρονο

Μ`αυτή την Δικαιοσυνη πανε να βγαλουνε τα φιδια απ`την τρυπα…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ο κ. Βαρουφάκης αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στην οποία ο Γερμανός υπουργός τού είπε ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη της γερμανικής κυβέρνησης και ο Έλληνας υπουργός απάντησε ότι «ξέρω πως δεν την είχα, αλλά θέλω να έχω του ελληνικού λαού».
Πρόσθεσε ότι «γενικότερα, έχουν κακομάθει πολλοί από τους εταίρους μας. Έχουν συνηθίσει μια σειρά υπουργών που κάθονταν στην ουρά έξω από τα γραφεία της τρόικας. Έχουν συνηθίσει να λένε "Forget it Γιάννης, Κώστας, Κυριάκος" και εκείνοι να το ξεχνούν. Καταλαβαίνω τώρα τη δυσαρέσκειά τους, αλλά θα το συνηθίσουν».
Επισήμανε ότι «είναι πολιτική μου απόφαση και στάση πολιτισμού να μην συμμετάσχω σε έναν ανταγωνισμό, που, όπως είπε ο Γκάντι, ο οφθαλμός αντί οφθαλμού οδηγεί στο να είναι όλοι τυφλοί».

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Πολιτικο σκιτσο
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Γιατι να μην δινεται στον κάθε ξενο τουριστα(ιδιαιτερα στους Γερμανους) με το που μπιανουν στην Ελλαδα ένα χαρτι με τηλεφωνα του ΣΔΟΕ οπου θα μπορουν να καταγγειλουν στο ατακα κι επι τοπου κάθε δοσοληψια χωρις αποδειξη (την στιγμη που ο επιχειρηματιας εισπραττει τον ΦΠΑ που δεν αποδιδει,αυξανοντας ετσι τις τιμες);;

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Για να φανει ποσο ενδιαφερονται για την πορεια των εσοδων ,η κεντρωα αντιπολιτευση μιλαει για «καλωδιωμενους κουκουλοφορους»……αντιθετα,δεν εχω ακουσει εκ μερους τους ουτε κιχ για αθεμιτο πλουτισμο,για περιουσιολογιο,για συστηματικο ελεγχο των ποθεν εσχες κομβικων προσωπων,για τα φοροεσοδα τελοςπαντων….

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η Λιάνα Κανέλλη μιλά για τη δίκη και άλλα που αφορούν το επεισόδιο με Κασιδιάρη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου