Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ψυχολογικα αναγνωσματα ... Lise Bourbeau


Συγγραφέας:
 Λιζ Μπουρμπό (Lise Bourbeau)

Τίτλος:
 Αγάπησε τον εαυτό σου
Πρωτότυπος Τίτλος: Aime-toi!
Εκδόσεις: Διόπτρα  2006
Σελίδες:
 478

οδηγός για τις πνευματικές και ψυχικές αιτίες των ασθενειών
Οι ασθένειες του σώματος είναι η εξωτερίκευση της δυσαρμονίας σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο. Σ' αυτό το βιβλίο, η συγγραφέας φέρνει στην επιφάνεια τις υποκρυπτόμενες αιτίες για περισσότερες από 500 ασθένειες και μας βοηθά να επιστρέψουμε στο μονοπάτι της υγείας, της αγάπης και της αρμονίας.
Kαθώς η επίγνωση αυξάνεται και το βάθος της κατανόησης του ανθρώπινου σώματος μεγαλώνει, θα γίνεται όλο και πιο φανερό ότι μόνο η θεραπεία στο σωματικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο μπορεί να μας οδηγήσει στην υγεία και την πληρότητα

και

Τίτλος: Άκουσε το σώμα σου, τον καλύτερό σου φίλο
Πρωτότυπος Τίτλος:
 ecoute ton corps
Εκδόσεις:
 Διόπτρα,2007
Σελίδες:
 269

Γιατί μας συμβαίνουν ξανά και ξανά οι ίδιες ατυχίες;
 
Γιατί τα έξοδά μας αυξάνονται μέρα με τη μέρα;
Γιατί το σώμα μας δεν φαίνεται να αντέχει όπως παλιά;
Μα επιτέλους τι δεν κάνουμε καλά;

Στα χέρια μας έχουμε το πιο δυνατό εργαλείο που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, το υποσυνείδητό μας. Μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος φίλος και σύμμαχός μας ή μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος εχθρός και αντίπαλός μας.

Προσέξτε, το υποσυνείδητό μας κάνει τα πάντα προκειμένου να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας, είτε αυτές είναι καλές, είτε είναι κακές.

Το ζητούμενο είναι να δημιουργήσουμε μια βαθιά, αποδοτική και ισχυρή σχέση με το πιο σημαντικό άτομο της ζωής μας -τον εαυτό μας. Μέσα απ' αυτό το βιβλίο, με τη σωστή μεθοδολογία και με απλές κατανοητές οδηγίες, θα γίνουμε οι κυρίαρχοι της ζωής μας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου