Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ερμη Ελλαδα....

….Επιβεβαιώνονται καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες αστυνομικοί χρησιμοποιούν αλλοδαπούς προκειμένου να διακινούν λαθραία τσιγάρα στην περιοχή. 


….ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Κοινότητας, Ναϊμ Ελγαντούρ, που έχει κληθεί να καταθέσει σήμερα στους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., «οι αστυνομικοί δεν μας άφηναν να καταθέσουμε μηνύσεις σε βάρος Ελλήνων που μας είχαν ξυλοκοπήσει. Αντίθετα, μας φωτογράφιζαν και στη συνέχεια μας έδιωχναν».


….Η αστυνομικός(που συνελαβε τον δολοφονο) περιγράφει ότι «στο σημείο του φόνου υπήρχαν 30 - 40 άτομα μαυροφορεμένοι, κάποιοι με κράνη και είχαν στα χέρια αντικείμενα, πιθανότατα ρόπαλα». Σημειώνει δε ότι ο Ρουπακιάς «σηκώθηκε να φύγει σαν να μην τρέχει τίποτα», αλλά συνελήφθη από συναδέλφους της, όταν τον υπέδειξε ο Παύλος Φύσσας.( η αστυνομια,παρουσα, δρα μονο μετα από υποδειξη του  μαχαιρωμενου στην καρδια !!!!!)



«Εφοδος» στη Βουλή χωρίς αστυνομικό έλεγχο
Διέλυσε κάθε ίχνος μέτρων ασφαλείας του ελληνικού Κοινοβουλίου, χθες το απόγευμα, η Χρυσή Αυγή.

….Οσοι συνόδευαν τον πρόεδρο του κόμματος στη Βουλή για να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και οι οποίοι «γέμισαν» δύο συνοδευτικά αυτοκίνητα και μία δίτροχη μηχανή, εισήλθαν μετά το πέρας των δηλώσεων του κ. Μιχαλολιάκου ανενόχλητοι και εντελώς ανεξέλεγκτοι εντός του μεγάρου. Ηταν, προφανώς, πάνοπλοι.

Το πέρασμά τους από την ειδική θύρα που έχει τοποθετηθεί στις εισόδους του κτιρίου «τρέλανε» τον κόκκινο συναγερμό που καταδεικνύει πως φέρουν απάνω τους μεταλλικά αντικείμενα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου